fredag den 9. oktober 2009

Start træningen, og få den fysik eller styrke du altid har drømt om!


Det er så enkelt. Så fantastisk enkelt.
Man skal bare tage sig sammen og gøre noget ved det.
At kunne stå på stranden, i sol nedgang med den perfekt krop og styrken, som man har gjort sig fortjent til. At kunne sige til sig selv "det har jeg arbejdet for" og andre beundre dig og din selvtillid og velværd. Vores syn på os fysike selv betyder
meget for vores selvtidlid. Vores selvtillid påvirker vores omgivelser, og andres syn på os. Hvis vi har høj selvtillid "tiltrækker" vi også mennesker som har en positiv indflydelse på os, og så køre den gode spiral. MEN selvtillid, kommer og går, og vi har ikke en helt bevidst kontrol over den. Den kan blivet skadet af så mange forskellige faktorer i løbet af en dag. VI tænker ikke over det og det ville også være decideret tosset at prøve at kontrolere tankerne.

Hvad kan vi så bruge alt den snak om selvtillid til i vores hverdag? Alt, de mennesker vi omgås med til dagligt, og specielt de nye mennesker vi møder i løbet af en dag, for lyst til at være sammen med os og lave aktivter med os. Vi kommer til at fremstå, som magtfulde mennesker der har styr på vores liv og samtidig har et overskud.


Hvad har det så med vores krop at gøre? Ikke alt, men det er en utrolig hjælp, hvis vi er tilfreds med os selv. Kroppens fremtoning og vores fysike udseende kan vi forbedre, og derved forbedre vores billed af os selv. Når vi har et positivt billed af os selv i hovdet, reflektere vores krop, stemme og ordvalg også at vi har det godt med os selv. Vi kan nemmer kontroler vores fysike udseende end vores indre tanker, men de indre tanker bliv mere positive hvis vi er tilfredse med vores fysik.



Nu er udseende ikke alt. "Det er de indreværdiger der tæller" sagde en gammel mand. Men de indreværdiger kommer også som naturlig følge til en positiv selv opfattelse.

Træning er hårdt, det koster tid, og det er svært at få resultat hvis man ikke ved hvad man skal gøre.
Men hvis man ved hvad man skal gøre, bliver det, 1: nemmer at få de resultater man ønsker på korter tid, 2: Tiden pr. træning i træningscenteret bliver drastisk nedsat og det er ikke nødvendigt at træne mere end 3 gange ugentligt, 3: Træningen bliver stadig hård, men motivation er at kigge sig i spejlet og se fremgang, føle og være stærker.

Mærker man den fremgang, man ønsker bliver det også meget sjover at komme ned i centeret og træne. Det bliver med tiden en sund hobby man kan dyrke både for sig selv og sammen med andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 
Tilpasset søgning